Нашият Екип

Внимателно подбрани, обучени и сертифицирани специалисти в областта на неврорехабилитацията

Авис Медика е специализирана “Болница за рехабилитация“, оборудвана с най-модерната и високотехнологична апаратура. В своята работа влагаме от опита, знанията и професионализма си, които ни помагат всекидневно да постигаме най-добрите резултати. Фокусирани сме именно върху тях и това е причината да не даваме просто обещания, а да променяме животи.

Болницата предоставя пълен спектър от услуги за рехабилитация, а екипът ни се грижи за всеки пациент, отдавайки не само от времето си, но и частица от себе си. Ние вярваме, че подкрепата и мотивацията, необходими за възстановяването на пациентите, имат зародиш – този зародиш екипът ни държи в своите ръце.

Нашият ангажимент

  • Да се отнасяме към всеки пациент с уважение, за да запазим неговото достойнство.
  • Да отваряме повече врати и да даваме повече решения.
  • Да мотивираме, съпреживявайки.
  • Да се обучаваме, за предложим най-доброто.
  • Да сме до вас, за да се справим заедно.

Ценности

Персонално внимание

Запознаваме се детайлно със здравословното състояние и нуждите на всеки пациент. Въз основа на това изработваме индивидуален план за лечение, който следваме във всяка крачка по пътя на оздравителния процес.

Висококвалифициран екип

Превръщаме се в избора на толкова много пациенти, благодарение на доказаните в годините опит и резултати. Това обаче не ни спира да продължим да надграждаме своите знания и умения всекидневно.

Инвестиции и адаптивност

Освен във високотехнологична апаратура, ние инвестираме и в хората, които са част от екипа ни. Посещаваме множество семинари, обучения и конференции, където се запознаваме с новостите, които променящият се свят ни предлага.

Доверие

Доверието на пациентите ни е наш основен приоритет.

Пролет в парка на Болница за рехабилитация Авис Медика

Нашата мисия

Мисията ни е да предоставяме най-висококачествените медицински грижи и рехабилитационни услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на всеки пациент. Така гарантираме максимални резултати и подобряване качеството на живота.

Нашата визия

Визията ни е свързана с непрекъснат стремеж към развитие и адаптация към променящите се нужди на пациентите. Да запазим лидерските си позиции сред най-добрите клиники за рехабилитация е една от основните ни цели.

Разгледайте нашата клиника за рехабилитация

Галерия

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.