Педиатрия

Оздравителният процес на организма е изключително ефективен, когато човешкият фактор и новите технологии вървят ръка за ръка

Как можем да ви помогнем?

Център за рехабилитация “Авис – Медика” предлага възстановяване и рехабилитация при увреждания на централна и периферна нервна система, травмии и фрактури. Интензивността на лечението под медицински контрол довежда до най-добрите възстановителни резултати, а именно: по-бързо връщане към нормалния начин на живот на пациента, по-добро емоционално състояние и самочувствие за двигателната култура на пациента, обучение на пациента в справяне с ежедневните дейности, по-дълъг живот.

Лечение и възстановяване след инсулт

Рехабилитация след смяна на тазобедрена става

Възстановяване и рехабилитация след операции

Рехабилитация при заболявания на периферната нервна система

Рехабилитация при травми на главата или гръбнака

Рехабилитация при травми и счупвания

Необходими документи за настаняване

Лична карта

Направление №7 за хоспитализация – издава се от личен лекар или лекар – специалист. Важно е да се обърне внимание дали вярно са попълнени личните данни (три имена, ЕГН, адрес), както и дали са поставени подпис и печат и на двата екземпляра на направлението. Направлението за хоспитализация е валидно 30 дни от датата на издаване.

Лична амбулаторна карта – при необходимост от издаване на болничен лист

Предишни епикризи и изследвания от клинична лаборатория, микробиология, образна диагностика и други

Рецептурна книжка, ако разполагате с такава

Предписани медикаменти, които се приемат до момента на постъпване

Лични вещи: Тоалетни принадлежности (тоалетен сапун, паста и четка за зъби, прибори за бръснене, гребен, хавлиена кърпа), пижама, чехли

За близки и посетители

Изключително важно за нашите пациенти е да чувстват, че са обгрижени както от нашите специалисти, така и от техните роднини и близки. Роднините могат да изискват информация от лекуващия лекар и рехабилитатор за състоянието през цялото време на лечението.

Осигурили сме достатъчно възможности за посещение в различни часове, за да може пациентите и посетителите да прекарват време заедно. Има осигурен безплатен паркинг за посетители.

  • Часовете за посещение
  • Понеделник – Петък

    14:00 – 18:00

    Събота и Неделя

    10:00 – 12:00

    14:00 – 18:00

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.