Роботизирана Рехабилитация

Оздравителният процес на организма е изключително ефективен, когато човешкият фактор и новите технологии вървят ръка за ръка

Как можем да ви помогнем?

Хората, които са загубили част от двигателните си умения след инсулт, нараняване на гръбначния стълб, черепно-мозъчна травма или други неврологични и ортопедични заболявания все още често се смята, че са рехабилитирани след кратък период на терапия. Междувременно обаче редица изследвания доказаха принципа на невропластичността: Невропластичността е способността на мозъка да се реорганизира след нараняване и по този начин да компенсира унищожени области. Загубените способности се поемат с течение на времето от непокътнати съседни мозъчни зони или пощадени нервни влакна в гръбначния мозък, което води до подобряване на физическите способности. За да се повлияе положително на реорганизацията на нервната система, така че пациентът да възвърне възможно най-много и преди всичко съответни функции, интензивната роботизирана неврорехабилитация играе основна роля.

За пациентите с неврологични увреждания това означава, че интензивната, взискателна и разнообразна терапия е важна, за да могат да научат отново загубените двигателни умения.

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.