Технологии

Богата гама от уреди за горни и долни крайници и сензори закрепващи се за тялото, даващи възможност за по-обширна терапия

Lokomat

Lokomat Pro е високотехнологичен уред, който преобучава мозъкa да движи крайниците отново и преодолява спастичността им чрез движение.

Произведен е от Hocoma, швейцарска фирма – лидер в производството на устройства и решения за терапия на човешкото движение, с над 20 години опит и тясна специализация в тази сфера.

Апарат Amadeo за компютърно-асистирана терапия за пръсти

Amadeo

Роботизираното устройство за ръце и пръсти е едно от най-иновативните и в момента най-добрите роботизирани устройства в неврорехабилитацията с роботика за рехабилитация на пръсти и ръце.

Възстановяване на финните движения, чрез забавен и ефективен метод.

Myro

Когнитивни упражнения за стимулиране на възприятието и паметта.

Иновативният роботично-сензорен уред за рехабилитация на горните крайници, представлява мултифункционална и интерактивна работна дъска, която има ролята на роботизирана трудова и физиотерапия в широк спектър от диагнози като инсулт, церебрална парализа, множествена склероза, хемипареза и хемипареза .

Интерактивната повърхност за мащабна терапия
Рехабилитационно устройство за контрол на торса и трениране на равновесието

Tymo

Tymo е основано на сензори рехабилитационно устройство за приложения за статична и динамична оценка и терапия. Привлекателно елегантният, безжичен дизайн осигурява множество варианти за терапия: било то за подобряване на равновесието и контрол на позата на тялото, или активна употреба на сила, както и в подкрепа на дейности на горните и долните крайници, Tymo не поставя граници пред креативността на терапевта.

Pablo

Системата Pablo е асистирано от сензори терапевтично устройство и предлага множество опции за деца и възрастни с неврологично и ортопедично причинени увреждания на горните и долните крайници. Pablo се отличава особено с удобство за потребителя и може да се ползва лесно и бързо за процеси на терапия и оценка.

Сензорно терапевтично устройство Pablo

Omego

Роботизирана терапия за ходене

За ранна мобилизация, трениране на сила и кардио-дихателни упражнения.

Omego е устройство за неврологична рехабилитация за пациенти с увредени функции на долните крайници и проблеми с походката.

Armeo Spring

Armeo Spring се базира на ергономичен екзоскелет за ръка с вградени пружини за поддържане на ръката. Обхваща цялата ръка, за да намали или елиминира ефектите на гравитацията, така че пациентът да може да прави повече движения, които не биха били възможни с помощта на традиционни методи. Включва виртуално трениране на реалността, което да помогне на способността на засегнатата ръка да функционира по-добре в реалния свят.

Armeo Spring - ергономичен екзоскелет за ръка с вградени пружини за поддържане на ръката
Мобилен робот за упражняване на походка с поддържане на теглото на тялото

Andago

Andago мобилен робот за упражняване на походка с поддържане на теглото на тялото.

Andago позволява ходене в изправено положение със свободни ръце без следа от други пространствени ограничения, като така се преодолява пропастта между упражненията за ходене на пътечка и свободното ходене.

Разгледайте категорията ни за локомат про

Научете повече за детска церебрална парализа

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.