Andago

Andago мобилен робот за упражняване на походка с поддържане на теглото на тялото.

Andago позволява ходене в изправено положение със свободни ръце без следа от други пространствени ограничения, като така се преодолява пропастта между упражненията за ходене на пътечка и свободното ходене. С платформа за динамично поддържане на теглото на тялото и мобилен робот, Andago дава възможност за физиологична, изправена позиция на тялото по време на трениране.

Пациентите може да се упражняват без да ползват ръце и да с концентрират върху ходенето, докато Andago им позволява да тренират безопасно и безпрепятствено. Тъй като платформата е относително компактна, пациентите се движат от помещение в помещение. Защитата срещу падане и характеристиките за интуитивно следване на пациента на устройството гарантират безопасна среда за трениране за пациента и терапевта. Понеже пациентът е обезопасен, терапевтът може да се концентрира върху терапията, като настройва интензитета и предизвикателствата за пациента чрез избор на различни режими на трениране: насочван от пациента, права линия и насочван от терапевта. Роботът показва основните резултати от тренирането и предлага експорта на данни през USB, за да се документира процес на упражняване за тези, които взимат клинични решения, както и за застрахователите.

Andago открива нови перспективи във функционалната терапия на ходенето с динамично поддържане на теглото на тялото. Най-важните ползи от употребата на Andago за упражнения за ходене са:

  • Активно проследяване на пациенти: при само-насочвано ходене с поддържане на теглото на тялото, Andago ползва технология с мобилен робот, за да усети намерението на пациента за движение и активно да следва, като същевременно осигурява динамично поддържане на теглото на тялото.
  • Интензивна и разнообразна терапия за наземно ходене: Andago V2.0 дава на терапевтите разнообразен инструмент за трениране на наземно ходене, който запълва пропастта между ходене на пътечка и свободно ходене.
  • Безопасна и ефикасна терапия: защита от падане осигурява безопасно трениране за пациенти и терапевти по всяко време.
  • Ходене в изправено положение на тялото и със свободни ръце: с неговото динамично поддържане на теглото на тялото, Andago помага на пациентите да ходят естествено, което дава начало на физиологически аферентен стимул.
  • Без промяна на инфраструктурата, гъвката употреба от кабинет в кабинет, Andago осигурява безупречна клинична интеграция. Може да се ползва веднага след изваждане от кашона. Не са необходими инсталация и промяна на сградата, които може да са скъпи.

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.