Tymo

Контрол на торса и трениране на равновесието

Tymo е основано на сензори рехабилитационно устройство за приложения за статична и динамична оценка и терапия. Привлекателно елегантният, безжичен дизайн осигурява множество варианти за терапия: било то за подобряване на равновесието и контрол на позата на тялото, или активна употреба на сила, както и в подкрепа на дейности на горните и долните крайници, Tymo не поставя граници пред креативността на терапевта. Дори предварително зададените първоначални позиции (поддържащо, седнало и изправено положение) може да бъдат разширявани неограничено.

Tymo е подходящ за терапия на неврологични и ортопедични пациенти от всички възрасти.

Рехабилитационно устройство за контрол на торса и трениране на равновесието

Рехабилитация на цялото тяло

Tymo впечатлява със своята приспособимост и най-разнообразни възможности за приложения, например подобряване на равновесието и контрол на положението на тялото, както и активно прилагане на сила и подкрепа при дейности на горните крайници.

Терапевтът може свободно да разширява предварително зададените позиции (поддържаща, седяща и изправена). Освен това, едно- и дву-мерни въртящи елементи предлагат опцията за ползване на Tymo не само статично, но и динамично.

Поради своя тънък и безжичен дизайн, Tymo не познава бариери и гъвкав за употреба. Индивидуално настройващ се софтуер TYRO S дава възможност за трениране на двигателния и сетивен предел на възможностите.

Приложения за измерване и терапия

Tymo може да се ползва статично, с еластична поставка и като дъска за движение с избираеми оси на движение. Тези функции са взети предвид в програмите за измерване и терапевтичните модули. В резултат на това, със съответните дефицити на пациента може да се работи индивидуализирано.

  • Статична оценка и терапия: разпределянето на сила и тежест може да се измерва и тренира игрово, при което самият пациент седи, изправен е или сам се поддържа
  • Динамична оценка и терапия: Когато под него се постави въртящ се елемент, Tymo е мобилен и може да се ползва за анализиране и трениране на способността на пациенти да запазят равновесие и/или за поддържане на тяхното равновесие.

Индивидуално настройващият се софтуер TYRO S с неговия игрови дизайн дава възможност за обучение на двигателния и сетивен лимит на способностите на всеки отделен пациент и в допълнение.

Повече информация за роботизирана рехабилитация

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.