Pablo

Асистирана от сензори рехабилитация на длан и ръка

Системата Pablo е асистирано от сензори терапевтично устройство и предлага множество опции за деца и възрастни с неврологично и ортопедично причинени увреждания на горните и долните крайници. Pablo се отличава особено с удобство за потребителя и може да се ползва лесно и бързо за процеси на терапия и оценка. Допълнителните разширения на системата дават възможност да се поддържа пациента активно по време на рехабилитация на дланта, както и да се създават нови терапевтични опции.

Сензорно терапевтично устройство Pablo
Рехабилитаторка обучава пациент да работи със системата Pablo

Системата Pablo предлага нови перспективи и възможности за двигателна рехабилитация. Основните компоненти на безжичната система Pablo и ръчния сензор Pablo , сензорите за движение Pablo, Pablo Multiball и Pablo Multiboard.

  • Безжичният сензор за ръка Pablo дава възможност да се измерва силата на хващане и пускане, както и силата на стискане на различните пръсти, както и оценка на обхвата на движение. Допълнителното позициониране на сензори на движение дава възможност за разнообразие от терапии.
  • Pablo Multiball тренира пронация и супинация на долната част на ръката, както и екстенция и флексия на китката. Дори на ранни етапи на рехабилитацията, напр. вяла хемипареза, са възможни прицелни приложения с Pablo Multiball.
  • Pablo Multiboard може да се ползва за многократни упражнения за дистални и проксимални упражнения за една или много стави.

Рехабилитация на длан и ръка

Проектирана да бъде изключително компактна и удобна, системата Pablo предлага добре обмислени терапевтични възможности за намеса на функционално ниво, както и на това на активността. Тя е идеално подходяща за лечение на деца и възрастни с неврологично, ортопедично или възрастово причинени увреждане на дланите, ръцете, торса и краката.

Софтуерът tyro S е централна част на системата. Терапевтичният софтуер предлага специални упражнения със системата Pablo, както и система за отчет и документация за терапевтични цели. Интерактивни терапевтични модули правят системата Pablo мотивиращо универсално средство в сферата на рехабилитация на длани и ръце.

Запазете час за безплатен преглед

Изпратете запитване през нашата форма или ни се обадете за да запишем ден и час за безплатен преглед и функционална оценка.